معرفی گل آلسترومریا



آلسترومریا یکی از گل‌های زیبایی است که احتمالا در هنگام خرید باکس گل آن را زیاد دیده‌اید. اما اگر درباره این گل جذاب اطلاعات زیادی ندارید، پیشنهاد می‌کنیم در ادامه با ما همراه باشید. ما در مقاله زیر به توضیح همه اطلاعات لازم درباره گل آلسترومریا پرداخته‌ایم تا شما نیز بتوانید به خوبی آلسترومریا را شناخته و حتی در صورت دلخواه آن را در خانه خود پرورش دهید.

شناخت گل آلسترومریا

برای شروع معرفی گل آلسترومریا باید بگوییم که حدود 50 گونه مختلف دارد. آلسترومریا در اواخر بهار و اوایل تابستان شکوفه می‌دهد که این شکوفه‌های زیبا، حدود 2 هفته سالم و سرحال خواهند بود.
آلسترومریاها در هوای سرد و خنک بهتر رشد می‌کنند به‌طوری‌که؛ در هوای بسیار گرم دیگر فعالیتی نخواهند داشت و از بین می‌روند. گفتنی است آلسترومریا یک گل معطر است. گل آلسترومریا میتواند بهترین گزینه برای خرید گل منزلتان باشد
.

بررسی تاریخچه گل

گل آلسترومریا متعلق به آمریکای جنوبی است. نام آلسترومریا به افتخار یک گیاه شناس سوئدی به نام “کلس ون آلسترومر” انتخاب شده است. او در عرصه گل‌های خانواده آلسترومریا بسیار تحقیق و پژوهش کرده بود.

گل آلسترومریا نماد چیست؟

شاید بپرسید گل آلسترومریا نماد چیست؟ ظاهر جذاب و سرحال آلسترومریا، ما را متوجه معانی عمیق و زیبای این گل گرمسیری می‌کند. معانی مثل :

  • از خودگذشتگی و حمایت عاطفی بین دو عضو خانواده یا دو دوست.
  • طول عمر یک دوستی و رفاقت عمیق از زمان آشنایی تا آخر عمر!
  • مقاومت در برابر افت و خیزهای زندگی.
  • ساختن زندگی با یافتن دوستان جدید و با کمک روابط عمیق عاشقانه
  • دنبال کردن آرزوها و رسیدن به برنامه‌های زندگی

گونه‌های مختلف آلسترومریا

پس از معرفی گل السترومریا، تاریخچه و نماد آن نوبت به معرفی انواع می‌رسد؛
بعضی از آلسترومریاها رشد کم و آرامی دارند؛ یعنی نهایتا تا 30 سانتی‌متر رشد می‌کنند. اما بعضی از آن‌ها سرعت رشد بیشتری دارند و حتی به بیش از 90 سانتی‌متر هم می‌رسند.
در بیشتر موارد آلسترومریایی که رشد زیادی دارد، حتما باید به صورت قائم ثابت شود و تکیه‌گاهی عمودی داشته باشد؛ اما در عوض طول عمر و مقاومت بیشتری نسبت به سایر انواع این گل دارد.

آیا این گل سمی است؟

گل آلسترومریا برای حیوانات خانگی سمی نیست؛ اما به دلیل ترکیبات خاص شیمیایی خود، اگر به مقدار بسیار زیاد خورده شود باعث ایجاد التهابات گوارشی می‌شود.

روش کاشتن آلسترومریا چگونه است؟

برخلاف اکثر گل‌ها، گل آلستر یک پیاز واضح و مشخص ندارد. بلکه غده‌ای دارد که کمی شبیه به پیاز است اما مانند یک ریشه عمل می‌کند. این غده در محیط گرده افشانی می‌کند و به این ترتیب، با گذشت سال‌ها تعداد آلسترومریاهای باغچه شما بیشتر می‌شود! این گل به نور کافی خورشید نیاز دارد. نور می‌تواند به صورت مستقیم یا فیلتر شده باشد.
برای کاشت آلسترومریا منطقه خنکی برای آن انتخاب کنید و قبل از کاشت، از زه کشی مناسب خاک مطمئن شوید. آلسترومریا را مرتبا آبیاری کنید تا زنده و سرحال بماند
.

از گل آلسترومریا چه استفاده‌هایی می‌شود؟

به‌عنوان آخرین بخش از مطلب نوبت به موارد مصرف آلسترومریا می‌رسد؛ از جوشانده ریشه گل آلسترومریا برای درمان دل درد، مشکلات گوارشی، کاهش تب و بهبود دوران قائدگی استفاده می‌شود. می‌توانید ریشه آن را در چای هم بریزید.
در گذشته از گل آلستر برای درمان نقرس استفاده می‌شده است
. گاهی آن را در شراب هم می‌ریختند تا باعث افزایش دقت و تمرکز شود. طبق طب سنتی، آلسترومریا برای درمان فشارخون و کنترل ضربان قلب هم به کار می‌رود.
آلسترومریا در درمان التهابات پوستی هم موثر است. کافیست ریشه آن را به‌صورت پماد به زخم، آثار سوختگی و جای جوش بزنید و شاهد تاثیر آن باشید.
ریشه این گیاه غنی از پروتئین و نشاسته است که هر دو برای بدن ضروری هستند. مقدار کمی آهن، فسفر، ویتامین
B و C هم در آن یافت می‌شود. احتمالا متوجه شده‌اید که این ریشه جالب، برای درمان همه چیز کارساز است، از سرماخوردگی گرفته تا استرس و فشار خون! بنابراین می‌توان گفت ریشه آلسترومریا در درمان بیشتر دردها موثر است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد